Apilarnil in tratamentul infertilitatii la barbati

Multe din produsele apicole au fost utilizate din cele mai vechi timpuri atat pentru sporirea performantelor sexuale cat si pentru tratarea infertilitatii atat la barbati cat si la femei.

Apilarnilul sau „laptele de buhai”este un produs romanesc ce se obtine din triturarea larvelor de trantor. Se obtine astfel un produs asemanator ca si aspect cu laptisorul de matca.

Proprietatile apilarnilului sunt cunoscute la noi in tara de foarte multa vreme fiind utilizat in toate zonele tarii pentru cresterea potentei barbatilor si tratarea infertilitatii acestora.

Recent si strainii au descoperit beneficiile aduse de catre laptele cu care sunt hraniti trantorii.

Astfel ei au promovat o serie de teste care sa confirme ceea ce romanii stiau de foarte multa vreme – proprietatile „binefacatoare” pentru barbati.

Aceste teste efectuate pe cobai au vrut sa determine efectele androgene ale acestui produs, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate.

Aceste teste au o importanta deosebita deoarece pot deschide noi orizonturi in tratarea infertilitatii masculine cu ajutorul apilarnilului, lucru stiut de barbatii din tara noastra.

In trecut, la noi in tara, se utiliza destul de des „apilarnilul” – atunci sub alte denumiri – lapte de buhai, jintita, etc.

In ultimul timp, in goana dupa occident, am uitat ca natura ne ofera multe solutii pentru probleme cu care ne intalnim zilnic, asa incat si utilizarea apilarnilului in tratarea infertilitatii si cresterea vigorii barbatilor a fost data uitarii.

Cred ca nu trebuie sa uitam ceea ce inaintasii nostrii ne-au lasat mostenire, si sa nu pierdem aceste retete, testate si lasate prin viu grai de generatii.