miere de mana de brad

miere de mană de brad
Miere de mană naturală

Vă oferim miere de mană de rășinoase la prețul de 32 lei/950 g (borcanul mare)

Oferta este valabila pentru Suceava si Rădăuți. Telefon 0732808396.

În data de 28 septembrie 2022 ajungem și la Cluj – putem aduce miere la cerere.

Deși  se spune miere de mană de brad sau miere de pădure, acest sortiment de miere de albine este cules de către albine de pe speciile de rășinoase ce cresc în zona montană (respectiv brad si molid).
În țara noastră sunt foarte puține zone în care specia brad creste pur, așa că o miere de mana culeasa exclusiv de pe specia brad este practic imposibil de obținut.
Mierea de brad este mai puțin dulce, comparativ cu celelalte tipuri de miere, are aroma asemănătoare malțului, culoare închisă (uneori pana la negru), și un conținut de apa mai scăzut decât in cazul altor sortimente de miere de albine.
Compoziția mierii de mană este următoarea:
– 37% fructoza
– 32 % glucoza
– 11% dizaharide
– 3 % melezitoză
– 9% maltoza
– diferite enzime și compuși complecși deosebit de importanți.
Datorita zonei din care provine, (zona de pădure, cu o poluare foarte scăzuta) și datorită proprietăților pădurilor de rășinoase (care produc fitoncide cu proprietăți curative deosebite), consideram că acest tip de miere de albine este net superior celorlalte sortimente.
Mierea de mană are proprietăți antiinflamatoare, antioxidante, imunostimulatoare, epiteliale, depurative, intervenind in ameliorarea si chiar vindecarea unor afecțiuni bacteriene, dermatologice, degenerative, inflamatorii și ale sistemului imunitar.
Consumul de miere de mana de brad ar trebui încurajat deoarece contribuie la menținerea unei stări de sănătate corespunzătoare în rândul populației, fiind un remediu naturist la îndemâna oricărei persoane.