produsele apicole in problemele sexuale

In zilele noastre oamenii sunt supusi unor factori externi ce determina de multe ori dereglari ale activitatii sexuale.
Aceste dereglari se traduc prin impotenta, astenie sexuala si sterilitate la barbati si infertilitate la femeie.
Toate aceste probleme sexuale sunt insotite si de alte tulburari cum sunt instabilitatea psihica, depresia, iritabilitatea, tulburari de memorie, insomnie, scaderea libidoului, oboseala, etc, ceea ce conduce la dereglarea vietii personale si a celei de familie.
In aceste cazuri, in special barbatii recurg la tot felul de produse farmaceutice cu efecte adverse pe termen lung, cand pot apela cu incredere la produsele apicole, care prin actiunea lor produc efecte similare.
De exemplu, pentru combaterea sterilitatii masculine se recomanda introducerea in alimentatie a laptisorului de matca si a polenului cules de albine.
Pentru sterilitate produsa prin hipospermie se pot consuma 2 lingurite de polen in fiecare zi, timp de trei luni de zile.
Impotenta se poate trata cu apilarnil (un produs din larve de trantor), luat cate 2 drajeuri pe zi timp de trei luni de zile, impreuna cu 2 lingurite de polen luate de 2-3 ori pe zi.
Tot pentru impotenta se mai recomanda si apipunctura facuta de catre specialisti(revenirea potentei fiind in 80-90%din cazuri), suplimentarea alimentatiei cu faguri cu miere, pastura si laptisor de matca, fitoterapie cu ginseng (cate 30 g).
De asemenea, tratamentul cu propolis si venin de albine in cazul afectiunilor prostatei duce la o trezire a libidoului.
Aceste produse naturale nu produc efecte adverse (spre deosebire de unele produse farmaceutice) si pot fi introduse si in alimentatia celor ce doresc sa beneficieze de performante sexuale ridicate, revitalizand organismul (introduce chiar o stare de euforie si activeaza spermatogeneza).
Trebuie de precizat ca suplimentarea cu aceste produse apicole se poate face doar la persoanele ce nu prezinta alergie la aceste produse.