produsele apicole si sanatatea ficatului

Milioane de oameni din intreaga lume sufera de pe urma bolilor cronice de ficat.

Din ce in ce mai multa lume se plange de ineficienta tratamentelor chimice si de efectele adverse pe care acestea le produc in timp.

Astfel, lumea medicala cauta o alternativa la tratamentele conventionale, o alternativa care sa nu afecteze corpul uman, si care sa aiba rezultate in tratamentul bolilor hepatice.

O astfel de alternativa vine chiar de la vietuitoarele din gradina bunicului, albinele.

Astfel, in ultima vreme cercetatorii au demonstrat ca produsele apicole vin sa contribuie la vindecarea bolilor de ficat si la detoxifierea acestuia.

Acestea insa trebuie sa fie sustinute de o dieta corespunzatoare si de un stil de viata sanatos.

Dieta corespunzatoare implica un supliment de plante medicinale diverse care vin sa imbunatateasca functiile ficatului, sa ajute la detoxifierea acestuia si la regenerarea lui, in timp ce stilul de viata sanatos implica in primul rand activitati sportive sustinute.

Combinarea acestor factori importanti – dieta, stil de viata sanatos si produse apicole naturale vin sa detoxifice ficatul, sa-l regenereze si sa vindece bolile acestuia.

Dieta de detoxifiere trebuie insa stabilita pentru fiecare pacient in parte, in functie de nevoile fiecaruia, ca prin substantele active primite de la plante si produse apicole sa se realizeze si o functionare corespunzatoare a celorlalte organe interne, care impreuna cu ficatul vor determina o funtionare optima a intregului organism uman si o autovindecare a acestuia.

Concluziile arata ca stilul de viata sanatos, dieta si produsele apicole determina o detoxifiere generala a ficatului, functionare normala si o regenerare a acestuia.

Aceste studii vin doar sa confirme ceea ce chinezii stiu deja de multe secole  – produsele apicole si fitoterapia vin sa normalizeze functile tuturor organelor interne si sa restabileasca echilibrul in organism, echilibru fara de care omul nu poate fi sanatos.