Trateaza parul cu miere de albine

Majoritatea oamenilor folosesc mierea de albine pentru indulcirea diverselor produse, insa, datorita proprietatilor si compusilor sai complecsi, mierea de albine are numeroase intrebuintari in special in pastrarea sanatatii si a vitalitatii organismului uman.

aplica miere pe par
aplica miere pe par

Si pentru ca este vara, iar doamnele doresc sa aiba un par usor si stralucitor, va informam asupra actiunii mierii de albine asupra firului de par.

Ultimele cercetari au aratat ca aplicarea mierii de albine pe firul de par are numeroase efecte nutritive asupra acestuia. In plus, datorita unei enzime numita glucoz- oxidaza, ce produce peroxid de oxigen in stare naturala, firul de par sufera o usoara decolorare. Aceasta actiune de decolorare inceata a firului de par se produce treptat, astfel incat, parul tratat cu miere de albine, in timp, devine mai deschis la culoare, mai stralucitor si mai usor.

Pe langa efectul direct asupra firului de par, datorita compusilor antibacterieni, si a efectului septic al mierii de albine, pielea scalpului se regenereaza si devine mai sanatoasa.

Ce poti sa iti doresti in zilele frumoase de vara decat un par sanatos, usor si stralucitor, cu care sa nu iti fie rusine.