veninul de albine in tratament facial

Proprietatile veninului de albine sunt binecunoscute inca din cele mai vechi timpuri.

Colectarea acestuia este insa destul de dificila si costisitoare, fiind necesare dispozitive speciale cu ajutorul carora albinele sunt deranjate, si care capteaza veninul acestora cand albinele incearca sa intepe.

Recent insa, veninul de albine si-a gasit  utilitatea si in tratamentele faciale de infrumusetare, chiar la „casele regale”. Se pare ca ducesa Kate Middleton urmeaza un astfel de tratament.

Cercetatorii au reusit sa aplice proprietatile veninului de albine in medicina estetica cu rezultate uimitoare, si asta fara sa recurga la procedee periculoase si la tot felul de substante chimice daunatoare organismului.

Practic, veninul cules se purifica si este aplicat sub forma unor creme pe fata pacientilor. Dupa aceasta aplicare circulatia sanguina de la nivelul fetei se intensifica, creste elasticitatea pielii, se reduce colagenul, iar pielea devine stralucitoare si placuta.

Doamnele si domnisoarele pot spune astfel adio injectiilor cu botox si altor creme pe baza de chimicale care produc in timp efecte negative din cele mai neasteptate.