Acupunctura cu venin de albine utila in tratarea bolnavilor cu Parkinson

La al 18 Congres International tinut cu privire la tratarea bolii Parkinson si a deficitelor de miscare, unul din seniorii din acest domeniu a tinut sa sublinieze importanta folosisii acupuncturii si mai ales a acupuncturii cu venin de albine in tratarea si ameliorarea simptomelor cu care se confrunta acest tip de pacienti.

In acest sens a fost prezentat un mic studiu ce demonstra faptul ca pacientii tratati cu venin de albine au avut o ameliorare importanta a simtomelor bolii, asigurand acestora o mai buna mobilitate si o imbunatatire a functiilor organismului.

Tot cu aceasta ocazie s-a amintit faptul ca in tarile dezvoltate a crescut cu pana la 70 % numarul pacientilor ce incep sa utilizeze acest tip de terapie in ameliorarea simptomelor bolii Parkinson.

Acest fapt este imbucurator deoarece oamenii au inceput sa inteleaga faptul ca terapiile alternative ofera beneficii insemnate in tratarea unor astfel de afectiuni, si acest lucru in conditiile in care organismul nu sufera efecte adverse.