apifonda de vanzare

apifonda de vanzare
Apifonda este un produs destinat hranirii familiilor de albine.
Este un produs german fabricat de firma SUDZUCKER AG ce se prezinta sub forma de pasta, cu o compozitie formata din zaharoza 83%, fructoza 3.00%, dextroza 5.50% , zaharide superioare 8.00%, maltoza 2.50%, cristale pure, microfine.
Este livrat sub forma unor baxuri de 15kg, din care se pot taia felii de diferite grosimi, cu ajutorul unei sarme de inox.
Apifonda este indicata in hranirerea familiilor de albine in special dupa data de 15 februarie, perioada cand in majoritatea zonelor din tara incepe sa se intensifice ponta matcii.
In acelasi timp, interventia cu apifonda in aceasta perioada, poate salva de multe ori familia de albine ramasa fara hrana.
Deoarece produsul este solid, dupa taiere in felii, se aseaza direct pe rame, neexistand pericolul curgerii in cuib. Aici puteti vedea cum se administreaza practic apifonda video administrare apifonda
S-a observat o dezvoltare mai rapida a familiilor de albine la care s-a administrat apifonda, fapt ce se reflecta si intr-o productie de miere mai ridicata daca si conditiile meteo fac posibil acest fapt.
Pretul unul bax este in jur de 98-115 lei, iar pretul unul kg de produs ajunge la 6,5-7.5 lei.
Apifonda poate fi gasita de vanzare la magazinele apicole de specialitate (atunci cand se doreste o cantitate mai mica) sau poate fi cumparata de la marii importatori direct (in cazul in care se doresc cantitati mai mari).