cura de slabire cu miere de albine

cura de slabire cu miere
Inca din cele mai vechi timpuri oamenii cunosteau proprietatile miraculoase ale mierii de albine. Cu timpul, dupa studierea amanuntita a acesteia, s-au descoperit treptat si calitatile curative ale acesteia, printre care si proprietatile ce le are in ajutarea organismului sa slabeasca.
Cu ajutorul mierii de albine nu se obtine o scadere in greutate spectaculoasa, insa datorita efectelor sale, scaderea in greutate este una de durata, fara efecte secundare ulterioare.
Mierea de albine actioneaza in special prin inlocuirea zaharului din alimentatie, zahar ce contribuie substantial la ingrasarea organismului.
Fiind un energizant natural, ea asigura organismului energia necesara desfasurarii activitatii zilnice, si aportul de vitamine necesar pentru o dezvoltare armonioasa a acestuia.
Astfel, una din cele mai cunoscute retele de slabire este cea in care se consuma zilnic, dimineata, timp de doua saptamani, o cana de apa in care se pune o lingura de miere si una de otet de mere. Trebuie avut insa grija ca reteta sa nu fie repetata intr-un interval de trei luni de zile.
O alta cura de slabire cu miere de albine este urmatoarea: amestecati o lingurita de miere de albine cu putina scortisoara macinata, peste care adaugati un pahar cu apa fierbinte, si acoperiti timp de 30 de minute. Amestecul, dupa filtrare, se bea dimineata pe stomacul gol inainte de masa.