miere de albine cu propolis

miere de albine cu propolis
Mierea de albine naturala si propolisul sunt unele din cele mai importante produse ale familiei de albine. Din pacate propolisul, ca produs, este destul de greu de consumat de catre om sub forma bruta sau sub forma de tinctura de propolis.
Din acest motiv, pentru ca atat adultii cat si copii sa beneficieze de calitatile exceptionale ale propolisului, acesta a fost amestecat cu miere de albine, rezultand un produs apicol consumat cu placere, si cu calitati curative deosebite.

proprietati miere cu propolis

Aceasta combinatie de miere de albine cu propolis ajuta la ameliorarea si chiar vindecarea unor boli, cum ar fi faringita, laringita, abcesul pulmonar, astmul bronsic, pneumonia, tusea, bolile ficatului, afectiuni ale cavitatii bucale.
De asemenea s-a dovedit ca aceasta combinatie ecologica ajuta in eliminarea parazitilor intestinali.
Propolisul avand proprietati deosebite bactericide, antiseptice, antivirale, antioxidante, antiparazitare, epitelizante, cicatrizante, antitumorale, stimulatoare ale sistemului imunitar, intervine si in alte maladii mult mai grave decat cele sus prezentate.
Insa acest produs apicol, miere de albine cu propolis, trebuie consumat cu prudenta de catre persoanele cu alergii la unul din cei doi compusi, mierea sau propolisul.
Consumul regulat, in cantitati rezonabile, din acest produs face ca organismul dumneavoastra sa fie ferit de o serie de boli, iar sistemul imunitar sa se intareasca progresiv.

In plus, pe langa miere si propolis se poate mai adauga si polen sau laptisor de matca (in functie de ce se doreste de la produsul respectiv).