miere de albine cu scortisoara

Mierea de albine in combinatie cu alti produsi ajunge sa faca minuni. Insa nu utilizati orice fel de miere, ci doar miere care stiti ca este naturala, produsa de apicultori cu experienta, in conditii ecologice speciale.
In timp s-a dovedit ca amestecul de miere de albine cu scortisoara ajuta organismul uman in tratarea si ameliorarea diferitelor boli cum ar fi:artrita, infectiile urinare, durerile de dinti, raceala gripa, durerile musculare, infertilitatea, bolile cardiovasculare, colesterolul, acneea, bolile de piele, cancerul, obezitatea etc.
Acest fapt se datoreste in principal proprietatilor deosebite ale mierii de albine naturale, care impreuna cu proprietatile scortisoarei produc anumiti compusi complecsi benefici organismului uman.
Acest amestec se poate face usor acasa si este la indemana oricui.

proprietati miere cu scortisoara

In continuare va voi prezenta doar cateva din aceste retete:
* Artrita – Se prepara o pasta dintr-o parte miere de albine, doua parti apa calduta si o lingurita de scortitoara cu care se maseaza zonele dureroase. Intern se recomanda consumul unei cani de alpa calduta cu doua linguri de miere si o lingura de scortisoara (apa calduta cu temperatura de pana la 40 de grade);
* Raceala si gripa – consumul zilnic a unei linguri de miere amestecata cu un sfert de lingura de scortisora;
*Cresterea imunitatii, ameliorarea gastritelor, indigestie – consumul zilnic de miere cu scortisoara pe stomacul gol
* Acnee – aplicarea unei paste seara inainte de culcare formata din trei linguri de miere si o lingura de scortisoara. Aceasta pasta se aplica mai multe saptamani, pana la ameliorare.
Deoarece acest amestec de miere cu scortisoara duce la ameliorarea si chiar tratarea numeroaselor afectiuni, va sugeram si va incurajam sa consumati zilnic miere de albine naturala amestecata cu scortisoara si veti vedea ca organismul dumneavoastra va avea foarte multe de castigat.
Consumul de miere de albine va ameliora starea dumneavoastra indiferent daca suferiti de o boala sau doar sunteti stresati.
Nu asteptati sa va inbolnaviti! Consumati miere de albine preventiv.
Veti constata ca bolile se vor tine departe de organismul dumneavostra.