Veninul de albine si Boala Lyme

Boala Lyme numita si „boala cu o mie de fete” este o afectiune produsa de niste bacterii transmise prin muscatura de capusa. Acest tip de afectiune este o boala crunta ce produce numeroase simptome, si in cele din urma, daca organismul nu raspunde la tratament, produce decesul.

In continuare va voi prezenta povestea unei persoane afectate de Lyme, si cum a reusit sa se redreseze.

Ellie Lobel era gata sa moara. Cand a fost infestata avea 27 ani si pana la 45 ani s-a luptat cu aceasta crunta boala. Nu mai putea suporta si era pregatita sa moara. Deja se mutase in California si isi astepta sfarsitul cand intr-o zi a fost muscata de albine. Cand salvarea a venit la ea, s-a inchis in camera si nu a vrut sa deschida.

Dar Ellie nu a murit in acea zi, nici dupa aceea. Acum, dupa trei ani, tot nu ii vine sa creada ce i s-a intamplat. Si ea crede cu tarie ca este in viata doar datorita albinelor.intepatura albina

Dupa muscatura de albine s-a simtit foarte rau cateva zile (doctorii spunand ca a avut o reactie Jarisch–Herxheimer ca urmare a toxinelor eliberate prin moartea in masa a bacteriilor). Atunci a inceput sa caute pe Google ce s-a putut intampla si a gasit un studiu in care se preciza ca metilina (prezenta in veninul albinelor) poate ucide Borrelia.

Convinsa de efectul binefacator Ellie a inceput sa descopere apiterapia si a urmat un tratament pe baza de venin de albine si produse apicole. Incet multe din functiile ei au revenit la normal si acum se bucura de o viata normala. Albinele sun
t tot timpul aproape in caz ca mai are nevoie.

Aceasta experienta da sperante bolnavilor de Lyme si cu siguranta acest tratament aplicat de niste specialisti poate imbunatatii viata pacientilor afectati de aceasta cumplita boala.

Albinele si produsele apicole pot fi solutia in cazul multor afectiuni, atunci cand beneficiile lor sunt folosite corespunzator.