Sirop de coacaze negre cu miere

coacaz negruCoacazul negru este un arbust ce creste spontan destul de rar in Romania. In schimb prin tot mai multe curti vezi tufe de coacaz negru cultivate de catre oameni.

Proprietatile coacazelor negre au fost putin studiate in timp insa, in ultima vreme, cercetatorii au inceput sa descopere proprietatile vindecatoare ale acestor mici fructe.

Printre cele mai importante valente curative se numara si detoxifierea organismului, reglarea activitatii hormonale, eliminarea anemiei, regenerarea organismului si prevenirea cancerului.

Aceste valente curative, combinate cu principiile benefice ale mierii de albine, vin sa actioneze pozitiv asupra sanatatii organismului uman.

Siropul de coacaze cu miere de albine este un supliment nutritiv-curativ ce ajuta organismul sa functioneze normal si sa poata raspunde numeroaselor substante nocive din exterior.

Prepararea este foarte usoara si la indemana oricui.

Se spala coacazele si se zdrobesc, cu unelte din lemn, sticla sau ceramica. Se poate folosi si un blender cu cutite din plastic. Pasta obtinuta se trece printr-un tifon si astfel se obtine sucul de coacaze negre. Peste sucul de coacaze negre se adauga miere pana cand amestecul corespunde nevoilor fiecaruia (pana cand gustul este cel dorit).

Siropul de coacaze negre cu miere de albine se pune in sticlute si se pastreaza la frigider.

Se administreaza cate 2-3 linguri la adulti si 2-3 lingurite la copii, dimineata, cu 15 minute inainte de masa.

Siropul de coacaze negre cu miere este un excelent elixir pentru gat si caile respiratorii superioare, fiind recomandat in prevenirea si tratarea racelilor de origine virala. In plus, consumat preventiv, creste inumitatea locala si inlatura oboseala.

Consumul de produse naturale ajuta organismul sa lupte singur cu agentii patogeni din exterior si mentine organismul sanatos.